Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 08:33

Πήγαν να κόψουν το νερό σε σπίτια στη Βέργα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πήγαν να κόψουν το νερό σε σπίτια στη Βέργα

Συνεργείο της ΔΕΥΑΚ βρέθηκε χθες στη Βέργα για να αφαιρέσει υδρόμετρα, με σκοπό να πιέσει κατοίκους της περιοχής να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης. Κάποιοι έσπευσαν στα γραφεία της επιχείρησης και έκαναν αίτηση σύνδεσης, άλλοι υποσχέθηκαν πως θα πάνε σήμερα, από νωρίς το πρωί.

«Για κάποιους λίγους που δε βρέθηκαν, το συνεργείο θα ξαναπάει αύριο το πρωί, με τον κατάλληλο άνθρωπο από τη Βέργα που γνωρίζει, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να δοθεί λύση», είπε χθες στην "Ε" ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Καμβυσίδης. Παρατήρησε πως «το θέμα είναι να συνδεθούν. Αν δε συνδεθούν, δε θα σταματήσουν οι μυρωδιές και θα είμαστε εξαναγκασμένοι να ρίχνουμε νερό στον αγωγό». Μας ενημέρωσε ότι είχαν στείλει επιστολές σε κατοίκους της Βέργας στην παραλιακή ζώνη, εδώ και καιρό, επισημαίνοντας: «Το περιθώριο να περιμένουμε, εξαντλήθηκε. Ξεκινήσαμε από την παραλία και θα συνεχίσουμε να στέλνουμε επιστολές στη Μικρή Μαντίνεια και στη Βέργα πάνω από την παραλία. Σε όσους αδιαφορούν θα κινούμε τη διαδικασία της απειλής και της αφαίρεσης υδρομέτρων. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα είμαστε ανυποχώρητοι. Είναι ξεκάθαρη η εντολή που έχουμε από το δήμαρχο».

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # αυθαίρετοι εν δράσει 22-04-2015 11:31
''Σε όσους αδιαφορούν θα κινούμε τη διαδικασία της απειλής και της αφαίρεσης υδρομέτρων. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα είμαστε ανυποχώρητοι. Είναι ξεκάθαρη η εντολή που έχουμε από το δήμαρχο''
Θέλει και τα λέει αυτά τα ''έξυπνα'' ο Καμβυσίδης και μάλιστα δημόσια ή δεν έχει το γνώθι σε αυτόν ; Θα πιέσει - ήδη επιχειρεί - τους κατοίκους να συνδεθούν με το δίκτυο,αφαιρόντ ας υδρόμετρα ;; ! Τον βλέπω κατηγορούμενο για σειρά σοβαρότατων αδικημάτων και κάπου εκεί δίπλα και τον δήμαρχο,ο οποίος,κατά την δήλωση,φέρεται να σχεδιάζει και να παραγγέλλει την εφαρμογή των παράνομων μέτρων.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 22-04-2015 17:15
Μπράβο!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER