Σάββατο, 09 Μαϊος 2015 21:20

Καλαμάτα: Αιτήσεις για τραπεζάκια στην παραλία έως 31 Μαΐου

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Αιτήσεις για τραπεζάκια στην παραλία έως 31 Μαΐου

Αιτήσεις στην Υπηρεσία Εσόδων του Δήμου Καλαμάτας πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 31 Μαΐου, οι επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης για τα τραπεζοκαθίσματα στον αιγιαλό.

 

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ανδρέας Ζαγάκος παρατήρησε πως «τα όποια προβλήματα θα λυθούν μέσα από τη συλλογικότητα. Για να έχουμε την πολιτική στήριξη του δήμου, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις ασάφειες του νόμου, αποκλείοντας κάθε παρανομία που γίνεται στον αιγιαλό». Και τάχθηκε κατά της κατάχρησης, της υπερβολής και της καταστρατήγησης του νόμου στην πλειονότητά του.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης είπε ότι «ο Δήμος Καλαμάτας είναι υπέρ των επαγγελματιών της παραλιακής ζώνης. Εχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας». Και ζήτησε «να επιστρέψουμε στην περσινή ΚΥΑ, που είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Η νέα ΚΥΑ βελτιώνει, αλλά δεν βάζει τα πράγματα εκεί που πρέπει». Παρατήρησε πως «η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους επαγγελματίες» και διευκρίνισε ότι «είναι ενάντια στις αυθαίρετες κατασκευές επί του αιγιαλού. Ο Δήμος Καλαμάτας θα ζητήσει την αρμοδιότητα για να καταστρέψει αυτές τις κατασκευές. Είναι αντιεπαγγελματικό, στήνει ένα δεύτερο μαγαζί επί του αιγιαλού».

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER