Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 21:30

Δημιουργία και βελτίωση υποδομών στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημιουργία και βελτίωση υποδομών στην Τριφυλία

Σε βελτίωση υποδομών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς, σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τριφυλίας προχωρά ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του δήμου, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, από 20 Μαΐου έως 10 Ιουνίου.  

 Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Φορέα Ζαχαρίας Κανελλόπουλος σε γραπτή του δήλωση - ενημέρωση  αναφέρει: «Στο προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθούν τα εξής έργα:

Συγκεκριμένα στη Δ.Ε. Αετού στο Κοπανάκι, στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κοπανακίου κατασκευή νέας σύγχρονης, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, πιστοποιημένης παιδικής χαράς, κόστους 7.000 ευρώ. Τοποθέτηση νέου συνθετικού τάπητα στο γήπεδο 5Χ5 του Κοπανακίου, έναντι του σταθμού του ΟΣΕ με κόστος 12.000 ευρώ συνολικά.

Στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας, στο δημοτικό γήπεδο βελτίωση, συντήρηση του συνθετικού χλοoτάπητα με κόστος 4.000 ευρώ. Ανακαίνιση - επισκευές στα αποδυτήρια των ομάδων στο δημοτικό γήπεδο κόστους 11.000 ευρώ.

Στη Δ.Ε Φιλιατρών, έχουμε ήδη κατασκευάσει νέα σύγχρονη παιδική χαρά στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό ύψους 7.000 ευρώ και πρόκειται να γίνουν έργα συντήρησης και επισκευών στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού

Στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό τέλος Μαΐου - αρχές Ιουνίου θα γίνουν έργα συντήρησης και αποκατάστασης στο κτήριο, νέα μόνωση στην οροφή, διότι το κτήριο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από την υγρασία με κόστος 11.500 ευρώ. Για το γήπεδο των Γαργαλιάνων περιμένουμε τη μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό ώστε να προχωρήσουμε».

Και καταλήγει ο κ. Κανελλόπουλος: «Θα ήθελα να κάνω την εξής επισήμανση, όσον αφορά όλα τα γήπεδα του Δήμου Τριφυλίας, του Κοπανακίου και της Κυπαρισσίας, αυτό των Φιλιατρών, το οποίο έχει τεράστια προβλήματα και των Γαργαλιάνων, το κόστος για ουσιαστικές δράσεις και παρεμβάσεις σε όλα αυτά τα γήπεδα, είναι ασφαλώς πολύ μεγάλο και ο Φορέας Αθλητισμού του δήμου μας από μόνος του δεν μπορεί να το καλύψει, παρά μόνο συνολικά ο Δήμος Τριφυλίας και με την αρωγή πάντα της Πολιτείας και της Γ. Γραμματείας του Αθλητισμού. Πάντως εμείς, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Φορέα, με τη βοήθεια του δημάρχου κ. Κατσίβελα και του δήμου κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας, τη νεολαία μας και τον τόπο μας. Και πιστεύουμε ότι παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρουμε».

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER