Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 20:22

39.000 ευρώ για χλοοτάπητα στο γήπεδο των Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
39.000 ευρώ για χλοοτάπητα στο γήπεδο των Φιλιατρών

Την έγκριση δαπάνης και την ψήφιση πίστωσης στον προϋπολογισμό του Δήμου Τριφυλίας αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή, καθορίζοντας και τους όρους του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Ανακατασκευή νέου γηπέδου Φιλιατρών». Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου είναι ύψους 38.925 ευρώ με ΦΠΑ και η δημοπράτηση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 19 του μηνός. 

Οπως ανέφερε η πρόεδρος της επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου, χρειάζεται να γίνουν εργασίες καθώς ο χλοοτάπητας έχει καταστραφεί και πρέπει το γήπεδο να σκαφτεί εκ νέου. Απαντώντας σε ερώτηση του Σαράντου Κουκούμη από την πλευρά της αντιπολίτευσης, για το πόσα χρόνια πάνε από την κατασκευή του έργου και του χλοοτάπητα, σημείωσε πως από τα στοιχεία που έχει ο χλοοτάπητας είχε καταστραφεί κατά την θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκαν τα πρακτικά των ανοικτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για την προμήθεια υγρών καυσίμων για την ΔΕ Κυπαρισσίας και για την ΔΕ Φιλιατρών - διαγωνισμοί οι οποίοι ήταν άγονοι αφού δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι. Ετσι θα προχωρήσει η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, η οποία και θα γίνει μετά από διαπραγμάτευση με ηλεκτρονική διαδικασία.

Εγκρίθηκε επίσης η τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του δήμου για το πρώτο τρίμηνο του 2015. Οπως είπε η κ. Πανουσιοπούλου, οι δαπάνες ανέρχονται σε 2,377 εκατ. ευρώ και τα εισπραχθέντα είναι στα 6,9 εκατ. ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν τα διαθέσιμα που υπήρχαν στο δήμο και όλους τους πόρους που εισέπραξε. Αυτή είναι και η λογιστική αποτύπωση των οικονομικών του δήμου, είπε η πρόεδρος.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER