Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 21:18

Αφησε τη Νέα Δημοκρατία και πήγε στο Μουσικό Σχολείο ο Νίκας

Γράφτηκε από τον
Αφησε τη Νέα Δημοκρατία και πήγε στο Μουσικό Σχολείο ο Νίκας

Δεν είναι κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας και προτίμησε να παραστεί σε εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου και όχι στην προχθεσινή νομαρχιακή συνέλευση του κόμματος, με το Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Αυτά δήλωσε, χθες, ο ίδιος, απαντώντας σε ερωτήσεις, υποστηρίζοντας πως είναι αποστασιοποιημένος από τα πολιτικά πράγματα, ότι προτάσσει το συμφέρον της πόλης, αλλά παρατήρησε με νόημα πως «αυτοί που έχουν τα γένια, έχουν και τα χτένια και θα απολογηθούν και για τις πράξεις τους».

«Δεν έχω την τιμή να είμαι κομματικό στέλεχος. Είναι άλλοι αρμοδιότεροι από μένα να εκφραστούν», για το συνέδριο, για το αν πρέπει να εκλεγεί νέος αρχηγός στη Ν.Δ., απάντησε σε σχετική ερώτηση. Για την απουσία του από τη νομαρχιακή συνέλευση της Ν.Δ. που είχε κληθεί, είπε ότι «δίναμε τα αριστεία στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου και επέλεξα να είμαι δίπλα στα παιδιά που πρώτευσαν».

Δήλωσε, ακόμα, πως «προσπαθώ να στέκομαι με αντικειμενικότητα και με καλές σχέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Είμαι αποστασιοποιημένος από τα πολιτικά πράγματα, είμαι αυτοδιοικητικός».

Ο κ. Νίκας ανέφερε ότι έχει «σταθερές πολιτικές απόψεις και ιδεολογικές θέσεις εδώ και 45 χρόνια» και πως αποφεύγει «τις κάθε είδους κωλοτούμπες».

Υποστήριξε πως έχει άποψη «για το πώς μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα της χώρας και έχω εκφραστεί πολλές φορές» κι επέμεινε: «Κομματικό στέλεχος δεν είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας».

Γ.Σ.


NEWSLETTER