Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 22:49

Δωρεά υπερηχοτομογράφου στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμάτας με σπόντες για το... ανταγωνιστικό Κοινωνικό Ιατρείο

Γράφτηκε από τον
Δωρεά υπερηχοτομογράφου στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμάτας με σπόντες για το... ανταγωνιστικό Κοινωνικό Ιατρείο

 

Εναν υπερηχοτομογράφο δωρίζει στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμάτας ο συνταξιούχος γιατρός - ακτινολόγος Αντώνης Νικολόπουλος. Τη δωρεά έκανε αποδεκτή χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, αποφασίζοντας να ευχαριστήσει και δημοσίως το γιατρό. 

 

Σύμφωνα μάλιστα με τη δωρεά, ο κ. Νικολόπουλος προσφέρεται να προβαίνει ο ίδιος σε εκτίμηση της κατάστασης των ασθενών, με τη βοήθεια του μηχανήματος.

Στη συζήτηση που έγινε πάντως, η επιτροπή έφτασε να συζητάει για το αν είναι κομματικό το Κοινωνικό Ιατρείο της Καλαμάτας:

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Φαββατάς εξέφρασε την άποψη, «μήπως θα ήταν καλύτερα να τον παροτρύναμε να το παραχωρήσει (το μηχάνημα του υπερηχοτομογράφου) στο Κοινωνικό Ιατρείο που είναι πιο οργανωμένο».

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Παύλος Μπουζιάνης παρατήρησε ότι «είναι δικαίωμά του να το δωρίσει όπου θέλει», και ο Θανάσης Ηλιόπουλος πρόσθεσε πως «είναι ευκαιρία να αναβαθμίσουμε το Δημοτικό Ιατρείο».

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης υποστήριξε τότε ότι «είναι καθαρά κομματικό το Κοινωνικό Ιατρείο» - και ο Π. Μπουζιάνης είπε ότι «κάποιοι μπορεί να θέλουν να το καπελώσουν, όμως υπάρχουν γιατροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να ανήκουν ή να βλέπουν κόμματα».

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER