Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 17:49

Η Κοινότητα Χώρας καλεί Καφαντάρη για τέλη ύδρευσης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Κοινότητα Χώρας καλεί Καφαντάρη για τέλη ύδρευσης

Ομόφωνα το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας προσκάλεσε για δεύτερη φορά το δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, να παραστεί στο επόμενο Συμβούλιο για το θέμα της αναπροσαρμογής των τελών ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας.

 

Οπως τονίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου, ο δήμαρχος την πρώτη φορά, παρότι είχε κληθεί ομόφωνα να παραστεί, δεν πήγε. 

Στην ίδια συνεδρίαση το Συμβούλιο επεσήμανε ότι τη γνώμη του θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος.

Ακόμα, το Συμβούλιο της Δ.Κ. Χώρας αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή σχετικής επιστολής ομόφωνα στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες για το θέμα της ασφάλειας στη Δημοτική Κοινότητα Χώρας. Τονίστηκε ότι είναι «απανωτά τα χτυπήματα των κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών τα τελευταία χρόνια στη Χώρα και έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους».

Τέλος, τέθηκε και το θέμα της αποψίλωσης των στεγάστρων στην κεντρική πλατεία της Χώρας. Αναφέρθηκε ότι «δεν μπορεί να καθίσει άνθρωπος», πως «είναι αντιαισθητική η εικόνα» και ότι «έχουν κατεδαφιστεί αυτά τα στέγαστρα σχεδόν σε όλες τις πόλεις, όπου υπήρχαν και αντικαταστάθηκαν με ομπρέλες». Αφού ειπώθηκε ότι το θέμα είναι και οικονομικό, αποφασίστηκε να ξεκινήσει διαβούλευση με τους καταστηματάρχες.

 

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER