Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 12:13

Επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου Τρίπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου Τρίπολης

Επαναληπτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 7 Ιουνίου, στην τοπική κοινότητα Ελαιοχωρίου, της δημοτικής ενότητας Κορυθίου, του Δήμου Τρίπολης, για την εκλογή ενός τακτικού κι ενός αναπληρωματικού μέλους στο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.

 

Να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα προέκυψε από το γεγονός ότι παραιτήθηκε μία τακτική σύμβουλος η οποία είχε εκλεγεί με την παράταξη «Τρίπολη Νέα Εποχή» του πρώην δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη και δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος στο συνδυασμό για την κάλυψη της θέσης στο τριμελές συμβούλιο της κοινότητας. Αποτέλεσμα ήταν να προκηρυχτούν εκλογές, για την εκλογή ενός τακτικού κι ενός αναπληρωματικού μέλους και οι οποίες προσδιορίστηκαν για την προσεχή Κυριακή.

Στην εκλογική διαδικασία κατέθεσαν δύο συνδυασμοί υποψηφίους. Συγκεκριμένα, με το συνδυασμό «Τρίπολη Νέα Εποχή», υποψήφιοι είναι η Ελένη Ηλιοπούλου του Κων/νου και Κατσικαντάμης Αλέξανδρος του Ιωάννη. Με το συνδυασμό «Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα» υποψήφιοι είναι, η Βασιλική Βαρβιτσιώτη του Παναγιώτη και ο Κωτσιορίμπας Γεώργιος του Νικολάου.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7.00 το πρωί, θα λήξει στις 7.00 το βράδυ και δικαίωμα εκλογής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους Ελαιοχωρίου, του Δήμου Τρίπολης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER