Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 10:47

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας πρόεδρος στην αναπτυξιακή εταιρεία ΟΤΑ Πάρνωνας Α.Ε.

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας πρόεδρος στην αναπτυξιακή εταιρεία ΟΤΑ Πάρνωνας Α.Ε.

Nέος πρόεδρος στην αναπτυξιακή εταιρεία ΟΤΑ Πάρνωνας Α.Ε., εξελέγη ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, κατά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της αναπτυξιακής, από την οποία εκλέχτηκε και το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για την επόμενη πενταετία.

 

Ο απερχόμενος πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας Πάρνωνα, Βασίλης Σαλάκος, ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας για το σπουδαίο έργο που επιτελέστηκε, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 25 εκατ. ευρώ και αφορούσε έργα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, LEADER και το Κοινωνικό Ταμείο που υλοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον, ο κ. Σαλάκος δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τόνισε τη μεγάλη σημασία της πρόσθετης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα LEADER.

Ο νέος πρόεδρος της αναπτυξιακής Πάρνωνα Χαράλαμπος Λυσίκατος, αφού ευχαρίστησε τους δημάρχους μετόχους της εταιρείας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στο έργο της εταιρείας, δήλωσε ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την εταιρεία και το έργο της κι ότι ως πρόεδρος θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της διαχρονικής συμφωνίας για ισότιμη συνεργασία των φορέων της ανατολικής Πελοποννήσου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER