Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 17:21

Η γιορτή του Αγ. Γεωργίου στην Πιάνα

Γράφτηκε από την

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Πιάνα Πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας  έγινε η Θεία Λειτουργία στον εορτάζονταν ναό. Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη λειτουργία. Ανάμεσα τους  οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης η  κ. Εικοσιδέκα Μαρία, ο κ. Ταλούμης Κώστας   και οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ. Τασιγιαννάκης Δημήτρης, η κ. Συνοδινού Ρούλα, ο κ. Κουκάκης Σταύρος  ο κ. Μπούρας Ανδρέας και ο κ. Κοσκινάς Δημήτρης.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά το τέλος της λειτουργίας οι παρευρισκόμενοι  απόλαυσαν το γλυκό που τους προσέφερε ο Δήμος  και παρακολούθησαν τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου στους οποίους συμμετείχαν 80 περίπου αθλητές. Ακολούθησε απονομή κυπέλων και επάθλων στους νικητές καθώς και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες , προσφορά του Δήμου Τρίπολης.
Σκοπός  του νέου Δήμου Τρίπολης  εξαρχής ήταν και είναι να μην υπάρχει σε καμία περίπτωση λόγω του νέου θεσμού του Καλλικράτη η αίσθηση απομόνωσης από το δήμο στις τοπικές κοινότητες . Τούτο το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι στις φετινές πασχαλινές εκδηλώσεις διατηρήθηκαν οι παραδόσεις σε όλο το διευρυμένο Δήμο. 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης


NEWSLETTER