Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 17:21

Η γιορτή του Αγ. Γεωργίου στην Πιάνα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Πιάνα Πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας  έγινε η Θεία Λειτουργία στον εορτάζονταν ναό. Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη λειτουργία. Ανάμεσα τους  οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης η  κ. Εικοσιδέκα Μαρία, ο κ. Ταλούμης Κώστας   και οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ. Τασιγιαννάκης Δημήτρης, η κ. Συνοδινού Ρούλα, ο κ. Κουκάκης Σταύρος  ο κ. Μπούρας Ανδρέας και ο κ. Κοσκινάς Δημήτρης.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά το τέλος της λειτουργίας οι παρευρισκόμενοι  απόλαυσαν το γλυκό που τους προσέφερε ο Δήμος  και παρακολούθησαν τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου στους οποίους συμμετείχαν 80 περίπου αθλητές. Ακολούθησε απονομή κυπέλων και επάθλων στους νικητές καθώς και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες , προσφορά του Δήμου Τρίπολης.
Σκοπός  του νέου Δήμου Τρίπολης  εξαρχής ήταν και είναι να μην υπάρχει σε καμία περίπτωση λόγω του νέου θεσμού του Καλλικράτη η αίσθηση απομόνωσης από το δήμο στις τοπικές κοινότητες . Τούτο το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι στις φετινές πασχαλινές εκδηλώσεις διατηρήθηκαν οι παραδόσεις σε όλο το διευρυμένο Δήμο. 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER