Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 18:45

Διάνοιξη δρόμων στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διάνοιξη δρόμων στη Μεσσήνη

Τις διαδικασίες για τη διάνοιξη της Λοχαγού Πετρουλάκη και της Αγ. Νικολάου βάζει μπροστά ο Δήμος Μεσσήνης. Ηδη η Οικονομική Επιτροπή έδωσε το "πράσινο φως" για την κατάθεση αιτήσεων στο Μονομελές Εφετείο Καλαμάτας, για τον ορισμό προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πιο αναλυτικά, η νομική σύμβουλος του δήμου Κωνσταντίνα Κουτσούλη εξουσιοδοτήθηκε για να καταθέσει δύο αιτήσεις: για τον ορισμό τιμής μονάδας, για τη διάνοιξη τμήματος της οδού Λοχαγού Πετρουλάκη και για την πλήρη διάνοιξη τμήματος της οδού Αγ. Νικολάου, από την οδό Μιαούλη έως την οδό Μπουμπουλίνας. 

Θυμίζουμε ότι στις 26 Ιανουαρίου 2006 κυρώθηκε από τον τότε νομάρχη Δημ. Δράκο η διορθωμένη πράξη αναλογισμού του 2003, για τη διάνοιξη τμήματος της οδού Λοχαγού Πετρουλάκη μεταξύ των Ο.Τ. 66 και 130 του ρυμοτομικού σχεδίου Μεσσήνης. Με την απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη κυρώθηκε στις 16 Ιουλίου του 2013 πράξη αναλογισμού για την πλήρη διάνοιξη τμήματος της οδού Αγ. Νικολάου, από την οδό Μιαούλη έως την οδό Μπουμπουλίνας, μεταξύ των Ο.Τ. 207 και 209 του ρυμοτομικού σχεδίου Μεσσήνης. 

Οι παραπάνω πράξεις αναλογισμού έχουν εγγραφεί στα βιβλία του Κτηματολογικού Γραφείου Μεσσήνης και για να επισπευστούν οι διαδικασίες πρέπει ο δήμος να καταθέσει αίτηση στο Εφετείο Καλαμάτας, για τον ορισμό της προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης των ακινήτων που ρυμοτομούνται σύμφωνα με τις δύο αυτές πράξεις.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER