Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 19:53

Μεσσήνη: Προσελήφθησαν 20 εργάτες για 5 ημερομίσθια

Γράφτηκε από την
Μεσσήνη: Προσελήφθησαν 20 εργάτες για 5 ημερομίσθια

Συνολικά 20 εργάτες γενικών καθηκόντων, οι οποίοι θα κάνουν μέχρι 5 ημερομίσθια, προσέλαβε για το μήνα Ιούνιο ο Δήμος Μεσσήνης. Το πόσα ημερομίσθια θα κάνει ο καθένας τους θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου.

Τα ονόματα των προσληφθέντων, οι οποίοι υπέγραψαν ήδη τις περιοδικές συμβάσεις εργασίας και πιάνουν δουλειά αύριο 10 του μήνα, είναι τα εξής:  Δημήτρης Χρ. Αλεβίζος, Σπύρος Απ. Γκάργκουλας, Μιχάλης Σπ. Δελλής, Γεωργία Θ. Δημητροπούλου, Αθηνά Κ. Κάλλα, Αλέξανδρος Κ. Κανελλόπουλος, Ελένη Αν. Καρακασιλιώτη, Φώτης Κ. Κούβελας, Σταυρούλα Β. Κωτσάκη, Κωνσταντίνα Δ. Λεωνιδοπούλου, Αναστάσης Γ. Νικητόπουλος, Θόδωρος Π. Παπανδρέου, Κυριάκος Π. Πατρινιός, Αργύρης Π. Ρούτσης, Ολγα Ι. Τερζή, Βασίλης Ηλ. Τζιόγκας, Γιώργος Ν. Χαραλαμπόπουλος, Γεωργία Π. Χούλιαρη, Kujtim Z. Zyberi και Stefan K. Kostov. 

Οι παραπάνω θα αμείβονται με πλήρες ωράριο εργασίας, όπως ισχύει και για το υπόλοιπο τακτικό και έκτακτο προσωπικό του δήμου, ενώ θα αποχωρούν αυτοδικαίως με τη συμπλήρωση του αριθμού των ημερομισθίων που δικαιούνται να εργαστούν. Για την πληρωμή τους υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου Μεσσήνης και θα γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις που αφορούν το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 


NEWSLETTER