Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 18:44

Οικόπεδο για τα σκουπίδια ψάχνει ο Δήμος Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Οικόπεδο για τα σκουπίδια ψάχνει ο Δήμος Οιχαλίας

Οικόπεδο για τη διαχείριση των σκουπιδιών ψάχνει και πάλι να μισθώσει ο Δήμος Οιχαλίας, όπως γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τους όρους της επαναληπτικής δημοπρασίας, το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει:

«Να έχει συνολική έκταση τουλάχιστον 15 στρεμμάτων. Να έχει οδική πρόσβαση ικανή για απορριμματοφόρα. Να είναι όσο το δυνατόν επίπεδο, χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές κλίσεις. Να έχει πράξη χαρακτηρισμού από τη Διεύθυνση Δασών, ως μη δασικό. Να απέχει από τα όρια οικισμού απόσταση μεγαλύτερη των 800 μέτρων. Να απέχει από τα όρια Σχεδίου Πόλης απόσταση μεγαλύτερη των 1.000 μέτρων. Να απέχει από κοίτες ποταμών ή μεγάλων ρεμάτων, λιμνοδεξαμενών και φραγμάτων απόσταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων. Να απέχει από αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία απόσταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων. Αποκλείονται οι περιοχές φυσικού κάλλους, "Natura". Αποκλείονται δασικές περιοχές. Αποκλείονται οι περιοχές ΒΙΠΕ. Να απέχει από δίκτυο ηλεκτροφωτισμού απόσταση μικρότερη  των 1.500 μέτρων. Να απέχει από δίκτυο ύδρευσης απόσταση μικρότερη  των 1.500 μέτρων. Να απέχει από θεσμοθετημένες ζώνες ειδικών χρήσεων γης απόσταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία 20 ημερών από την τελευταία υποχρεωτική δημοσίευση της διακήρυξης και οι προσφορές τους θα πρέπει να περιλαμβάνουν, α) αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τίτλο ιδιοκτησίας, β) τοπογραφικό διάγραμμα (με συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ 87) με απόσπασμα χάρτη ΓΥΣ 1:5000 με εντοπισμένα τα όρια των οικισμών και αποτυπωμένα τα ποτάμια και τα υδατορέματα που τυχόν υπάρχουν, γ) κάθε άλλο στοιχείο που κρίνεται απαραίτητο από τον ενδιαφερόμενο για τη λεπτομερή περιγραφή του προσφερόμενου ακινήτου και δ) υπεύθυνη δήλωση ότι το προσφερόμενο ακίνητο πληροί τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει το μίσθιο.

Για επιπλέον πληροφορίες, καθώς και για αντίγραφα της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Οιχαλίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 9 π.μ. με 2 μ.μ. (πλατεία Αγίου Ιωάννου, Μελιγαλάς, τηλέφωνο 27240 22264 και 27243 60300).


NEWSLETTER