Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 12:41

Τσώνης και Μπούζα συζήτησαν για τουρισμό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τσώνης και Μπούζα συζήτησαν για τουρισμό

Συνάντηση εργασίας είχαν χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου, εντεταλμένη Τουρισμού Μεσσηνίας.

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου, συζητήθηκαν γενικά θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις, αναφορικά με σχεδιασμό και δράσεις για την ανάπτυξη του καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Μεσσήνης για προώθηση δράσεων του τουριστικού τομέα αλλά και σε διευρυμένο επίπεδο με γνώμονα την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης έγινε εκτεταμένη αναφορά στα υπό διαμόρφωση αλλά και εξελισσόμενα αναπτυξιακά έργα της περιοχής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν τη συνάντηση εξόχως εποικοδομητική, σημαντική και ουσιαστική και δεσμεύτηκαν για άμεση και διαρκή συνεργασία.

Στο περιθώριο της συνάντηση αυτής η Αντ. Μπούζα - Κωνσταντέλου κατέθεσε στον Γ. Τσώνη την πρότασή της αναφορικά με την αξιοποίηση του αεροδρομίου Τριόδου στην κατεύθυνση ενός αεροδρομίου Γενικής Αεροπορίας όπου μαζί με το Ελληνικό Τμήμα της ΑΟΡΑ (Aircraft Owners and Pilots Association) Hellas να καταστεί, μέσω διεθνών διαδικασιών πιστοποίησης, κέντρο της Γενικής Αεροπορίας και της Διεθνούς AOPA. Ο δήμαρχος αντιμετώπισε κατ’ αρχήν θετικά την εν λόγω πρόταση, την οποία θα θέσει υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω αξιολόγηση.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER