Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 11:26

Την Κυριακή θα κοπούν οι ευκάλυπτοι στην Αρτέμιδος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την Κυριακή θα κοπούν οι ευκάλυπτοι στην Αρτέμιδος

Μεθαύριο Κυριακή ξεκινούν, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμαρχο Π. Νίκα, οι παρεμβάσεις στην Αρτέμιδος, στο παλιό ΚΤΕΛ, για τη βελτίωση της κυκλοφορίας που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμάτας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν τμήμα της εργολαβίας για την αμφιδρόμηση της Βασ. Γεωργίου, από την Αριστομένους έως τη Φαρών και της Ακρίτα, από τη Βασ. Γεωργίου μέχρι τη Βασ. Ολγας.

Ο δήμαρχος μας επεσήμανε ότι αμέσως μετά την Αρτέμιδος και μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες στη Βασ. Γεωργίου, καθώς εγκρίθηκε η νέα ρύθμιση για τη λειτουργία στα φανάρια στη διασταύρωση Βασ. Γεωργίου και Φαρών.

Στην Αρτέμιδος προβλέπεται να μειωθεί το πλάτος της νησίδας και να ξεριζωθούν οι ευκάλυπτοι. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έχει εγκρίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών στο τμήμα από τη Λεΐκων έως τη Μεσσήνης. Τα οχήματα που θέλουν να βγουν από την Καλαμάτα, θα κινούνται μέσω Λεΐκων και Μπουλούκου και όσοι έρχονται από την Είρας και την Αρτέμιδος και θέλουν να πάνε προς το ΚΤΕΛ, θα κινούνται μέσω της Νέδοντος, στρίβοντας αριστερά από τη γέφυρα της οδού 23ης Μαρτίου.

Στο διάστημα αυτό, στις γωνίες της Λεΐκων και της Μπουλούκου δε θα παρκάρουν αυτοκίνητα, για να μην προκαλούνται κυκλοφοριακά προβλήματα.

Στόχος της παρέμβασης στην περιοχή του παλιού ΚΤΕΛ, είναι η κάθοδος στην Αρτέμιδος να έχει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας: μία για αριστερή στροφή, μία για ευθεία κίνηση και μία για ευθεία κίνηση και δεξιά στροφή.

ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚ

Ο κ. Νίκας μας ενημέρωσε ότι θα φύγουν τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που παρκάρουν ψηλά στην Αρτέμιδος, δίπλα στο Νέδοντα, απέναντι από την Κεντρική Αγορά και η αφετηρία του Αστικού θα μετακινηθεί λίγο πιο πάνω από τη σημερινή της θέση, στο ύψος της πεζογέφυρας, για να εξυπηρετεί τον κόσμο που πηγαίνει στην Αγορά.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER