Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 13:22

Εγγραφές για την κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας έως 7 Ιουλίου

Γράφτηκε από την

Δύο περιόδους θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι η κατασκήνωση του Δήμου Καλαμάτας στην Αγία Μαρίνα, η πρώτη για παιδιά 6 ώς 12 χρόνων το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 Ιουλίου και 7 Αυγούστου και η δεύτερη για ηλικιωμένους το χρονικό διάστημα μεταξύ 8 και 17 Αυγούστου.

Αυτό γνωστοποιεί ο δήμος με ανακοίνωσή του, στην οποία διευκρινίζεται, μεταξύ άλλων, ότι οι κατασκηνωτές θα καταβάλουν στον δήμο ποσό συμμετοχής 30 ευρώ, με εξαίρεση τα παιδιά των τρίτεκνων, των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.

Η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 7 Ιουλίου σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι για τις εγγραφές των παιδιών, που γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες σε Κέντρα Υγείας και στους Σταθμούς Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβων του ΠΕΔΥ, απαιτούνται, α) βιβλιάριο ασθενείας (των ενταχθέντων ταμείων στον ΠΕΔΥ, β) βιβλιάριο εμβολίων (για τα παιδιά) και γ) φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα.

Οσον αφορά τις εγγραφές των ηλικιωμένων, αυτές θα γίνονται στα ΚΑΠΗ ή στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας, εφόσον προσκομίσουν φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση γιατρού ή ασφαλιστικού φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας (Αικατερίνη Χανδρινού τηλ. 27213 60764 και Ευαγγελία Μαμαλούκου τηλ. 27213 60765).