Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 17:38

Ερωτήσεις Φαββατά για Βγενή και χρέη

Γράφτηκε από την
Ερωτήσεις Φαββατά για Βγενή και χρέη

Ερώτηση για «τη δραστηριότητα του  προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας στην παραλία» κατέθεσε προς τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Φαββατάς.

Ο Δ. Φαββατάς, αφού -μεταξύ άλλων- αναφέρει ότι το Λιμενικό στις 3 Ιουνίου «διαπίστωσε αυθαιρεσίες, μεταλλικές κατασκευές και αλλοίωση του αιγιαλού, στο χώρο του "Elite", πριν καν γίνει ο διαγωνισμός, που είχε προγραμματιστεί για τις 9.6.15, και λάβει άδεια ο κ. Βγενής για οποιαδήποτε εκμίσθωση στον αιγιαλό», ζητεί από τον δήμαρχο να δηλώσει αν καλύπτει «πολιτικά και ηθικά τις αυθαιρεσίες του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου».

Εξ άλλου, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας ζητεί ενημέρωση από τον δήμαρχο σχετικά με οικονομικό έλεγχο που, όπως αναφέρει, «εδώ και δύο μήνες με απόφαση του εισαγγελέα Καλαμάτας διεξάγεται στον πρώην Δήμο Αριος».

Τέλος, καλεί τον Π. Νίκα να ενημερώσει για τις προθέσεις και ενέργειές του σχετικά με την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας ώς το Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς -όπως σημειώνει- «το θέμα "κόλλησε" στην Περιφέρεια και δεν έχει γίνει τίποτα».


NEWSLETTER