Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 17:03

Πάρκινγκ στο λιμάνι της Καλαμάτας ανατολικά του γερανού

Γράφτηκε από την
Πάρκινγκ στο λιμάνι της Καλαμάτας  ανατολικά του γερανού

Πάρκινγκ στο λιμάνι της Καλαμάτας, ανατολικά του γερανού, πρόκειται να λειτουργήσει και το φετινό καλοκαίρι, τις βραδινές ώρες, από τις 24 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου.

Ο διευθυντής του Τελωνείου Καλαμάτας Γιάννης Κάββουρας απάντησε θετικά στο σχετικό αίτημα του δήμου.

Χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε με τον κ. Κάββουρα και τον ευχαρίστησε για την προσωρινή διάθεση του χώρου. Επισημάνθηκε ότι υπάρχει διάθεση για συζήτηση σχετικά με επέκταση του χρονικού διαστήματος διάθεσης του χώρου και πέραν της 31ης Αυγούστου.

Ο κ. Νίκας στο αίτημά του εξήγησε ότι ο χώρος θα εξυπηρετήσει το μεγάλο αριθμό επισκεπτών της πόλης και διαβεβαίωσε: «Ο δήμος θα τοποθετήσει κιγκλιδώματα για την οριοθέτηση του χώρου σταθμεύσεως, σε συνεργασία με το φορέα διαχειρίσεως, κατόπιν συνεννοήσεως και υποδείξεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας. Επίσης, καθ' όλη την περίοδο λειτουργίας του εν λόγω χώρου σταθμεύσεως, θα βρίσκεται σε αυτόν υπάλληλος του δήμου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ευταξία. Αυτονόητο είναι ότι, σε περίπτωση κατάπλου πλοίου, θα παύει η χρήση του χώρου αυτού ως πάρκινγκ, ώστε να εξυπηρετείται το εν λόγω σκάφος για όσο χρόνο χρειάζεται».

 


NEWSLETTER