Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 17:59

Εκλογικά συνεργεία στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Εκλογικά συνεργεία στο Δήμο Μεσσήνης

Ειδικά εκλογικά συνεργεία συγκρότησε ο Δήμος Μεσσήνης για το δημοψήφισμα την Κυριακή. Σύμφωνα με την απόφαση την οποία υπογράφει ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, οι υπάλληλοι τους οποίους όρισε θα βρίσκονται σήμερα στο Δημαρχείο από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ αύριο Σάββατο θα είναι εκεί από τις 8 το πρωί μέχρι ό,τι ώρα χρειαστεί.

Το ΚΕΠ Μεσσήνης θα είναι επίσης ανοιχτό αύριο από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή του δημοψηφίσματος το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό και οι υπάλληλοι στις θέσεις τους από τις 7 το πρωί μέχρι ό,τι ώρα χρειαστεί. Το ΚΕΠ Μεσσήνης θα ανοίξει στις 7 το πρωί και θα κλείσει στις 7 το απόγευμα. 

Επίσης, όλα τα μεταφορικά μέσα που διαθέτει ο δήμος θα βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι μέχρι και το πέρας του δημοψηφίσματος στη βάση τους, προκειμένου να γίνουν οι μεταφορές του εκλογικού υλικού και για ό,τι άλλο χρειαστεί. 

Συντονιστής όλων των υπηρεσιών για την ομαλή διεργασία του δημοψηφίσματος ορίστηκε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού Παναγιώτης Πλεμμένος. 

Συντονιστές ανά Δημοτική Ενότητα ορίζονται οι εξής: Αίπειας Σταυρούλα Τζανετάκου, Ανδρούσας Κωνσταντίνα Τζιαβάρα, Αριστομένους Γιάννης Παναγόπουλος, Βουφράδος Κώστας Συκάς, Ιθώμης Νίκος Κυριαζής, Πεταλιδίου Μαρία Τασσοπούλου, Τρικόρφου Δημήτρης Κουτέλας. 


NEWSLETTER