Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 16:40

Σύσκεψη για αστυνόμευση δρόμων και παραλιών στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την

Η αστυνόμευση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η σωστή λειτουργία των παραλιών ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν χθες, στο Δημαρχείο της Πύλου, ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον λιμενάρχη Πύλου, πλωτάρχη Ιωάννη Μακαρούνη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου - Νέστορος, στη συνάντηση αυτή, ο Δ. Καφαντάρης χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικά τα πιο πάνω ζητήματα, «ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, όπου δεχόμαστε καθημερινώς επισκέπτες-οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την περιοχή».

Από την πλευρά τους, συνεχίζει η ανακοίνωση, τόσο ο αστυνομικός διευθυντής όσο και ο λιμενάρχης «διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση της παραβατικότητας και την ευταξία στην περιοχή».

Παρόντες στη συνάντηση, καταλήγει η ανακοίνωση, ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Πετρόπουλος, Λεωνίδας Γαϊτάνης, Παναγιώτης Δαρσακλής και Γιάννης Σαρδέλης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου αστυνόμος α΄ Δημήτριος Ροΐδης, ο υπολιμενάρχης Πύλου πλωτάρχης Λεωνίδας Κουκούτσης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πύλου Ηλίας Γουρνάς, η διευθύντρια Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής του δήμου Μαρία Σταυροπούλου και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κωνσταντίνος Βέργος.