Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 15:58

Συζήτηση για τα απορρίμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συζήτηση για τα απορρίμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Για το σοβαρό ζήτημα της προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας, αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ.

Στην αυριανή συνεδρίαση άλλα θέματα με ενδιαφέρον είναι: Η υποστήριξη από το Δήμο Οιχαλίας του αιτήματος του Δήμου Καλαμάτας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021. Η οριστική παραχώρηση γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ στο δήμο. Η ψήφιση κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων και επιβολή τέλους. Η απόσπαση Τοπικών Κοινοτήτων από το Δήμο Μεσσήνης και ένταξή τους στο Δήμο Οιχαλίας. Η διεξαγωγή εκδηλώσεων. Και η προμήθεια ενός μεταχειρισμένου ερπυστριοφόρου μίνι εκσκαφέα, προϋπολογισμού δαπάνης 22.140 ευρώ.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Οιχαλίας, με σημαντικότερο θέμα την εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου κανονισμού άρδευσης του δήμου.

Μια ώρα μετά συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, με κυριότερα θέματα: Την εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επιβολή τέλους άρδευσης στο Δήμο Οιχαλίας. Και την αποδοχή δωρεάς προς το δήμο υφιστάμενης γεώτρησης στη Διμάνδρα για την ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER