Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 19:01

Αναστασόπουλος κατά Τσώνη για το επεισόδια με την πρόεδρο του Χατζή

Γράφτηκε από την

Για ανάρμοστη συμπεριφορά καταγγέλλει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας "Δημοτική Ενωση Μεσσήνης" το δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, ύστερα από τη λεκτική επίθεση στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόεδρο του Χατζή, Αντωνία Βαμβακά. 

Οπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος με τη φράση του «άντε πνίξου», ο δήμαρχος «αποδεικνύει για πολλοστή φορά την απαξίωση της δημοτικής αρχής Μεσσήνης, διά στόματος δημάρχου, προς τους εκλεγμένους εκπροσώπους των δημοτών μας». Μάλιστα ο κ. Αναστασόπουλος προειδοποιεί ότι η αποχώρηση της παράταξής του σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα επαναληφθεί αν ο Γ. Τσώνης φερθεί ανάλογα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Σε άλλο σημείο της δήλωσής του αναφέρει ότι «πρόκειται για κατ’ επανάληψη απαξίωση στο πρόσωπο της εν λόγω προέδρου, η οποία προέρχεται από τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης». Επισημαίνει δε ότι, όπως έκανε και η παράταξή του ως προηγούμενη δημοτική αρχή, αναμένει από την παρούσα δημοτική αρχή «να δείξει κι αυτή τον απαιτούμενο σεβασμό στους εκλεγμένους προέδρους της δημοτικής μας παράταξης, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου των προέδρων του καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης».

Η δήλωση του Στάθη Αναστασόπουλου κλείνει με την υπενθύμιση προς το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται». Και τον καλεί και απαιτεί από το δήμαρχο, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, «να εργαστεί, να υλοποιήσει έργα, να σχεδιάσει, να κάνει τέλος πάντων πράξη τα όσα υποσχέθηκε».