Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 20:31

Πρόσληψη 20 εργατών για 5 ημερομίσθια στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρόσληψη 20 εργατών για 5 ημερομίσθια στο Δήμο Μεσσήνης

Συνολικά 20 εργάτες γενικών καθηκόντων, οι οποίοι θα κάνουν μέχρι 5 ημερομίσθια, προσέλαβε ο Δήμος Μεσσήνης για τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, το πόσα ημερομίσθια θα κάνει ο καθένας τους θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου. Τα ονόματα των προσληφθέντων είναι: 

Δημήτρης Χρ. Αλεβίζος, Παύλος Λ. Αλεβίζος, Παναγιώτης Σπ. Αναστασόπουλος, Σπύρος Απ. Γκάργκουλας, Μιχάλης Σπ. Δελλής, Σταυρούλα Θ. Δημητρακοπούλου, Θόδωρος Αν. Εκμετζίδης, Αλέξανδρος Κ. Κανελλόπουλος, Ελένη Αν. Καρακασιλιώτη, Κατερίνα Κ. Κατσαπάρα, Φώτης Κ. Κούβελας, Σταυρούλα Β. Κωτσάκη, Θόδωρος Π. Παπανδρέου, Κυριάκος Π. Πατρινιός, Χρήστος Κ. Πουλόπουλος, Καλλιρρόη Στ. Πράνταλου, Ολγα Ιω. Τερζή, Γιώργος Δ. Χονδρός, Kujtim Z. Zyberi και Stefan K. Kostov. 

Οι παραπάνω θα αμείβονται με πλήρες ωράριο εργασίας, όπως ισχύει και για το υπόλοιπο τακτικό και έκτακτο προσωπικό του δήμου, ενώ θα αποχωρούν αυτοδικαίως με τη συμπλήρωση του αριθμού των ημερομισθίων που δικαιούνται να εργαστούν.

Για την πληρωμή τους υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου Μεσσήνης και θα γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις που αφορούν το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.  

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER