Τρίτη, 17 Μαϊος 2011 15:56

Ο Σμυρνιώτης συγχαίρει τους αθλητές ρίψεων

Γράφτηκε από την

Με την ιδιότητα του Δημάρχου Τρίπολης θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές που το προηγούμενο Σάββατο μας έκαναν υπερήφανους με την πρόκριση του στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προβάλλοντας παράλληλα την περιοχή μας.

 

Τον Ιάσωνα Θανόπουλο του ΓΣ Αρκαδίας που με βολή στα 54.56 στη δισκοβολία προκρίθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων και

Το Βασίλη Σιάκουλη του ΓΣ Αρκαδίας που με βολή στα 62.29 στη σφυροβολία προκρίθηκε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.

 

Οι επιτυχίες αυτές επιβεβαιώνουν ότι η συστηματική προσπάθεια και η αφοσίωση δικαιώνουν τον αγώνα που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις τους.

 

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τέτοιες επιτυχίες, πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας προβάλλουν το Δήμο Τρίπολης, ως μία περιοχή που έχει ικανότητες και μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα στον κλασσικό αθλητισμό.

 

Παράλληλα, ο αθλητισμός με τις επιτυχίες των παραπάνω αγοριών, γίνεται πρεσβευτής της Τρίπολης στο εξωτερικό και σε ολόκληρο το πανελλήνιο, τονώνοντας το ηθικό όλων μας.

 

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ  για μια ακόμη φορά  δημόσια  και να ευχαριστήσω τους αθλητές αυτούς, που μέσα από τις επιτυχίες τους μας έκαναν όλους υπερήφανους.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ


NEWSLETTER