Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 21:44

Παζάρι προϊόντων στην Αρτεμισία

Γράφτηκε από την
Παζάρι προϊόντων στην Αρτεμισία

Η "Αυγουστιάτικη συνάντηση ήχων, γεύσεων και μυρωδάτων προϊόντων Ταϋγέτου" θα γίνει αυτή την Κυριακή (μετά την εκκλησία, κατά τις 11 μ.μ.) στην Πλατεία Αρτεμισίας ως και το μεσημέρι, με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτεμισίων Αθήνας και Καλαμάτας.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στο Δημαρχείο, προσκάλεσε όλους τους καλαματιανούς, αλλά και τους επισκέπτες, την Κυριακή μετά τις 10 π.μ. να επισκεφθούν το παζάρι στο οποίο θα πωλούνται τα αγροτικά προϊόντα της Αλαγονίας. ''Οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να αγοράσουν αγνά τοπικά προϊόντα'' δήλωσε ο δήμαρχος. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν βιολογικά προϊόντα του βουνού όπως μέλι, πατάτες, σύκα, βότανα, τσάι, βαλσαμόλαδο, σαπούνι, κ.α.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νικήτας Σάλμας συμπλήρωσε πως θα παίζουν μουσική νταούλια και φλογέρες στην πλατεία του χωριού και πως θα είναι ανοιχτό και το Λαογραφικό Μουσείο Σάββατο και Κυριακή, ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να το επισκεφθούν.

Εκδηλώσεις θα γίνουν και το Σάββατο, με μουσική, εργαστήριο φλογέρας κ.α. 

Γ.Σαρ. 

 

 

 

 


NEWSLETTER