Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 17:53

Κάλυμμα του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας ξέμεινε στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον
Κάλυμμα του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας ξέμεινε στην Αμαλιάδα

Να επιστραφεί το ισοθερμικό κάλυμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας από το Δήμο Αμαλιάδας μέχρι το τέλος του μήνα, ζητεί ο Δήμος Τριφυλίας με έγγραφο του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ακόμη διερευνάται πώς το ισοθερμικό αυτό κάλυμμα κατέληξε το 2013  στο Δήμο Αμαλιάδας, καθώς αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο του δήμου και ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποια σχετική απόφαση ή έγγραφο που να δείχνει πώς έφυγε από την Κυπαρισσία.

Χαρακτηριστικά στο έγγραφο του δημάρχου Τριφυλίας προς το Νομικό Πρόσωπο «Ο Ηλειος» του Δήμου Αμαλιάδας αναφέρεται: «Σας υπενθυμίζουμε πως ο Δήμος Τριφυλίας το έτος 2013 σας παραχώρησε ένα ισοθερμικό κάλυμμα του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας, για εξυπηρέτησή σας τους χειμερινούς μήνες 2013-2014. Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το κάλυμμα να επιστραφεί στο δήμο μας διότι είναι αναγκαίο για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου μας, έως τις 30 μηνός Αυγούστου 2015, το αργότερο».

Επίσης από το δήμο ζητούνται διευκρινίσεις και από το Ναυταθλητικό Ομιλο Κυπαρισσίας (ΝΟΚΥ) σχετικά με το ζήτημα αυτό, καθώς σε σχετικό έγγραφο προς τον Ομιλο σημειώνεται: «Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τα ακόλουθα: Πότε παραδόθηκε το ισοθερμικό κάλυμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας στο Δήμο Αμαλιάδος, ποιος έχει κάνει την παράδοση και αν αυτή η παράδοση έχει γίνει με το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής ή κάποιο άλλο έγγραφο από τον Ομιλό σας και εάν οι παραπάνω ενέργειες γνωστοποιήθηκαν στο Δήμο Τριφυλίας, του οποίου το ισοθερμικό κάλυμμα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο. Παρακαλούμε όπως η απάντησή σας στα παραπάνω ερωτήματα είναι άμεση, προκειμένου ο δήμος μας να προχωρήσει στις ενέργειες που χρειάζονται για την αντιμετώπιση του θέματος».

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER