Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 14:39

Η Καλαμάτα ετοιμάζεται για την "3η Λευκή Νύχτα" (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Η Καλαμάτα ετοιμάζεται για την "3η Λευκή Νύχτα" (βίντεο)

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, από τις 8 μ.μ. και μέχρι το ξημέρωμα, η Καλαμάτα ετοιμάζει μια μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο, μια βραδιά με ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων, ώστε όλοι να μπορέσουν να αγοράσουν αγαθά στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Στην Καλαμάτα είναι καλοδεχούμενοι οι κάτοικοι της Πελοποννήσου και πέρα απ’ αυτήν, για να μετάσχουν και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε όλη την πόλη, τις οποίες θα διοργανώσουν ο Δήμος αλλά και ιδιώτες.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Καλαμάτας η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε πεζούς.

Χώροι σταθμεύσεως θα είναι διαθέσιμοι τόσο στο κέντρο όσο και σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Για τη διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας, στο πρότυπο των δύο πολύ επιτυχημένων προηγούμενων εκδηλώσεων, συνεργάζονται ο Δήμος Καλαμάτας, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, η Ένωση ξενοδόχων Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, των ταξί και κρατικών Υπηρεσιών.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων, ενώ πολλοί ιδιώτες, ανά περιοχές, θα διοργανώσουν μουσικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο χρώμα στις οδούς και στους πεζοδρόμους όπου δραστηριοποιούνται.

Ακολουθεί το βίντεο, που ετοίμασε ο Δήμος Καλαμάτας για την 3η Λευκή Νύχτα:

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER