Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 16:56

Συνάντηση Αναστασόπουλου για το Κάστρο Ανδρούσας

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Αναστασόπουλου για το Κάστρο Ανδρούσας

Σήμερα επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδρούσας κ. Αθανάσιος Κολυβάρης, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρούσας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο κ. Παντελόπουλος Παντελής κάτοικος της περιοχής.
Σε αυτοψία που είχε διενεργηθεί πριν από ένα μήνα περίπου στον χώρο του Κάστρου της Ανδρούσας είχε τεθεί θέμα προσωρινής  παραχώρησης ζώνης από τους παρόδιους ιδιοκτήτες προκειμένου να τοποθετηθούν μηχανήματα και σκαλωσιές κατά την διάρκεια της  αναστήλωσης του Κάστρου Ανδρούσας.
Για τον λόγο αυτό ο κ. Παντελής Παντελόπουλος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ανέφερε στον Δήμαρχο πως προσφέρει μέχρι την ολοκλήρωση του έργου τόσο αυτός όσο και ο κ. Βασίλειος Παντελόπουλος, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση τμήμα των κτημάτων  τους  προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης των τειχών του Κάστρου της Ανδρούσας.
Ο κ. Στάθης Αναστασόπουλος ευχαρίστησε και τους δυο κατοίκους  για την ευγενική τους προσφορά με σκοπό την αναστήλωση του Κάστρου της Ανδρούσας για το οποίο έργο η συμβολή τους είναι καθοριστική ενώ ο Δήμος από την πλευρά του έχει κάνει όλες τις επαφές και ενέργειες με όλους τους αρμόδιους φορείς για την άμεση ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μεσσήνης


NEWSLETTER