Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 12:52

Ο Τσώνης δεν αποδέχτηκε την παραίτηση Αδαμόπουλου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Τσώνης δεν αποδέχτηκε την παραίτηση Αδαμόπουλου

Στα καθήκοντά του επέστρεψε από προχθές ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Μένης Αδαμόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη. Μάλιστα χθες το γραφείο του δημάρχου Μεσσήνης έστειλε και σχετική ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «οι αυστηρά προσωπικοί λόγοι» που οδήγησαν τον αντιδήμαρχο σε παραίτηση έχουν εκλείψει.

Επίσης, ξεκαθαρίζεται ότι ποτέ ο δήμαρχος δεν αμφισβήτησε την ικανότητα, την επάρκεια και τον άψογο τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντά του ο Μ. Αδαμόπουλος.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Γ. Τσώνη αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την υποβολή παραίτησης του αντιδημάρχου Μεσσήνης Μένη Αδαμόπουλου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Είναι αληθές ότι ο κ. Αδαμόπουλος είχε εκφράσει την βούλησή του να απαλλαγεί από τα καθήκοντα της θέσης του, για αυστηρά προσωπικούς λόγους, τους οποίους είχε εκθέσει προφορικώς και γραπτώς στον κ. δήμαρχο. Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα αμφισβήτησης από την πλευρά του δημάρχου αναφορικά με ικανότητα, επάρκεια και άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του. Κατά τη χθεσινή συνάντηση του κ. Αδαμόπουλου με τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, ο πρώτος τον ενημέρωσε πως πλέον εκλείπουν οι λόγοι της σύντομης αποχής του από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και αυθημερόν επανήλθε στη θέση του, προκειμένου να συνεχιστεί η πολύτιμη συνδρομή του σε υπηρεσιακά και όχι μόνο θέματα». 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER