Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 13:31

Ευχές Καφαντάρη και Σταθόπουλου στους επιτυχόντες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ευχές Καφαντάρη και Σταθόπουλου στους επιτυχόντες

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ συγχαίρουν με γραπτές δηλώσεις τους οι δήμαρχοι Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι χάρη στη συστηματική προσπάθεια, την επιμέλεια και το οργανωμένο διάβασμα κατάφεραν να θερίσουν τους καρπούς χρόνων, με την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», εύχεται και παρατηρεί ο Δ. Καφαντάρης. Επισημαίνει πως «πολύτιμοι συμπαραστάτες τους οι γονείς και εκπαιδευτικοί» και προσθέτει: «Ευθύνη όλων μας είναι επίσης να αξιοποιήσουμε και όλους τους νέους οι οποίοι αν και δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ακαδημαϊκό ίδρυμα, είναι εξίσου πολύτιμοι για τη χώρα μας, δίνοντας τους διεξόδους να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους».

Ο Αρ. Σταθόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια «σε όλους επιτυχόντες και κυρίως στους επιτυχόντες του Δήμου Οιχαλίας, που ύστερα από εργώδη προσπάθεια κατάφεραν να εισαχθούν σε ένα από τα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Επίσης εύχομαι σ΄ όλους καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER