Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 16:13

Ελλειψη πινακίδων ΚΟΚ στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Ελλειψη πινακίδων ΚΟΚ στην Κυπαρισσία

Σημαντικό πρόβλημα αποτελεί στην Κυπαρισσία η έλλειψη πινακίδων οδικής κυκλοφορίας στους δρόμους, καθώς αρκετές από αυτές λείπουν από τις θέσεις τους, άλλες έχουν καταστραφεί ή είναι φθαρμένες και άλλες κρύβονται μέσα σε δέντρα πεζοδρομίων. 

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρόσφατα θίχτηκε από πολίτη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου. Την περίοδο του καλοκαιριού που η πόλη δέχθηκε αρκετούς επισκέπτες, σε δρόμους πίσω από τους κεντρικούς, που αρκετοί είναι μονόδρομοι φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα, καθώς αρκετοί έμπαιναν ανάποδα σε μονόδρομους, ενώ άλλοι πάρκαραν αφού δεν υπήρχαν απαγορευτικά.

Από ό,τι έχουμε πληροφορηθεί από το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας έχουν υπάρξει αλλεπάλληλα έγγραφα τα τελευταία χρόνια, ενώ πριν λίγες μέρες υπήρξε και συνάντηση του δημάρχου με τον διοικητή για αυτό το ζήτημα.

Φυσικά από τον δήμο πριν από το καλοκαίρι έχει περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, έχει εγκριθεί και έχει αποφασιστεί η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης για την κάτω πόλη της Κυπαρισσίας, αλλά η μελέτη ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER