Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 12:54

Χωρίς νερό η Μεσσήνη λόγω βλάβης στον αγωγό

Γράφτηκε από την
Χωρίς νερό η Μεσσήνη λόγω βλάβης στον αγωγό

Χωρίς νερό έμεινε χθες το πρωί για ώρες η Μεσσήνη. Αιτία η ζημιά που προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Ελευθερίας, κοντά στο παλιό υδραγωγείο της πόλης.

Ο αγωγός έσπασε σε σημείο που υπήρχαν αγωγός ομβρίων και καλώδια του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα το συνεργείο της ΔΕΥΑΜ που έσπευσε για την αποκατάσταση, να χρειαστεί να σπάσει τον αγωγό των ομβρίων και να κάνει προσεκτική δουλειά, για να μην προκαλέσει πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες.

Το συνεργείο αντικατέστησε το σπασμένο τμήμα του αγωγού, ενώ στον τόπο των εργασιών παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Επιχείρησης Κωνσταντίνος Μπουρίκας.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜ, που υπογράφει ο πρόεδρος Κ. Μπουρίκας, επιβεβαιώνει το χθεσινό σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης στην πόλη της Μεσσήνης κι ενημερώνει: «Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε μεγάλη πτώση πίεσης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης, χωρίς να υπάρχει εμφανής διαρροή. Η ΔΕΥΑΜ κινητοποιήθηκε άμεσα και εντόπισε αμέσως τη βλάβη, και  αυτή δεν ήταν εμφανής. Η ζημιά ήταν σε κεντρικό αγωγό διαμέτρου Φ 200 και το νερό χανόταν στο δίκτυο ομβρίων υδάτων. Τα συνεργεία της επιχείρησης επισκεύασαν τη βλάβη περί τις 11 π.μ., αποκαθιστώντας την ομαλή υδροδότηση  της πόλης». Η Επιχείρηση ζητεί την κατανόηση των κατοίκων της για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. 


NEWSLETTER