Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 17:37

Συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις για τον περιφερειακό της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις για τον περιφερειακό της Καλαμάτας

Πέντε ιδιοκτησίες σε τρία σημεία του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου της Καλαμάτας αφορά η συμπληρωματική αναγκαστική απαλλοτρίωση που ανακοινώθηκε από τη γ.γ. Υποδομών.

Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, πρόκειται για τις ακόλουθες ιδιοκτησίες και περιοχές: 1) Ιδιοκτησία Βασίλη Τσιαμπή: στην πρόσβαση προς Λέικα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. 2) Ιδιοκτησία Κωνσταντίνας - Αγγελικής και Παναγιώτας Ανδριανού, και 3) Παρασκευής Βασιλοπούλου: στον κλάδο της Αγιάννας. 4) Ιδιοκτησία Ηλία και Γεωργίου Καλαμαρά, και 5) Μονής Προφήτη Ιωήλ: στη συμβολή του περιφερειακού με τη Βασ. Γεωργίου (Παπαφλέσσα).

Η γ.γ. Υποδομών καλεί τους συγκεκριμένους ιδιοκτήτες να υποβάλουν αίτηση - δήλωση μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, στη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής - Παναγή Τσαλδάρη 15, Καλλιθέα Αττικής, ΤΚ 17676 ότι επιθυμούν την ελεύθερη εξαγορά των ακινήτων τους από το Δημόσιο «με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 2882/2001 ΦΕΚ Α’ 17, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει εντός 30 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, προσκομίζοντας τους τίτλους ιδιοκτησίας τους».

Για πληροφορίες οι 5 ιδιοκτήτες θα πρέπει να απευθύνονται στη ΔΤΥ του Δήμου  Καλαμάτας, στο Διοικητήριο (Νίκη Αφαλέα, γραφείο 126, 1ος όροφος).

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER