Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 07:49

600 Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες ετοιμάζουν βαλίτσες για Μεσσηνία: Αναπτυξιακή ευκαιρία το συνέδριο της ΑΒΤΑ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
600 Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες ετοιμάζουν βαλίτσες για Μεσσηνία: Αναπτυξιακή ευκαιρία το συνέδριο της ΑΒΤΑ

Τουλάχιστον 600 Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το συνέδριο της ABTA, που θα διεξαχθεί στην Costa Navarino το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Το συνέδριο του μεγαλύτερου οργανισμού τουριστικών πρακτόρων αποτελεί ευκαιρία για προβολή της Μεσσηνίας στην βρετανική αγορά και οι φορείς του νομού προετοιμάζονται για να την αξιοποιήσουν. Μετά τη φετινή προβληματική σεζόν, ο τουρισμός της Μεσσηνίας ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ανοδική πορεία με στόχο την καθιέρωση του νομού στους κορυφαίους προορισμούς. 

Για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συνάντηση εργασίας  στο Δημαρχείο της Πύλου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, προκειμένου να συντονιστούν όλοι οι τοπικοί φορείς,.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, «τη μεγάλη επιτυχία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναλάβει το συντονισμό και τη διοργάνωση του συνεδρίου του μεγαλύτερου οργανισμού τουριστικών πρακτόρων της Βρετανίας (ΑΒΤΑ) καλωσόρισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι, ο καθένας στον δικό του τομέα, μίλησαν για τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν, στοχεύοντας στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα μεταξύ 10 και 15 του ερχόμενου Οκτωβρίου».

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του κ. Καφαντάρη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά,  συμμετείχαν στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας "Πελοπόννησος Α.Ε.", μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου Πύλου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Πύλου, καθώς και τοπικοί φορείς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καφαντάρης μίλησε για «το μεγάλο γεγονός που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρειά μας και κατ’ επέκταση στο δήμο μας και την ιστορική Πύλο και παρατήρησε πως «εμείς, ως δήμος, θα εργαστούμε μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να πετύχουν απόλυτα όλες οι εκδηλώσεις και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου».

Ο κ. Μαντάς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, χαρακτήρισε ως «εθνική επιτυχία, τη δυνατότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναλάβει τη διοργάνωση του συνεδρίου της ΑΒΤΑ».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER