Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 19:46

Η "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ" έχε πάρει έργο της ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ" έχε πάρει έργο της ΔΕΥΑΚ

Η "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ" στην οποία ήταν μέτοχος ο πρώην υπουργός Επικράτειας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε πάρει το 2011 το έργο της ΔΕΥΑΚ “Ανακαίνιση και επέκταση δικτύου ύδρευσης Δήμου Καλαμάτας” προϋπολογισμού 2,3 εκατομμύριων ευρώ.

Η "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ" πρόσφερε έκπτωση 12%, η "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ" 11%, η "ΑΝΤΑΙΟΣ ΑΕΤΕ" 9,6% και η "ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕ" 9%. Δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση και η Επιτροπή του Διαγωνισμού ανακήρυξε ομόφωνα στις 8 Μαρτίου 2011 προσωρινό μειοδότη τη "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ". Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ ο Νίκος Φωτέας είπε ότι η έκπτωση 12% είναι μικρή, αλλά κατά πλειοψηφία ανακηρύχθηκε μειοδότης η "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ". Καταψήφισαν οι Φωτέας Νικόλαος, Στέφανος Παναγιώτης και Νταγιόπουλος Γεώργιος. Υπέρ ψήφισαν οι Μαρινάκης Σαράντος (τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ), Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος, Κουφαλάκος Παναγιώτης, Μπαζίγος Σταύρος, Λιάππα Χρυσή, Καρβέλης Γεώργιος, Χειλάς Γεώργιος και Μιχαλόπουλος Σωτήρης.

Η σύμβαση για το έργο υπογράφτηκε στις 20 Μαΐου 2011 με προθεσμία εκτέλεσης 18 μηνών. Θα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου 2012. Πήρε όμως παράταση ενός μήνα μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2012

Το Σεπτέμβριο του 2013 έγινε περικοπή της αμοιβής 12.884,60 λόγω προβλημάτων του έργου κυρίως στα Λέικα, στην οδό Γεωργίου Καρέλια και Βενετσάνου Κετσέα.

Φέτος στις 22 Ιουνίου έγινε η προσωρινή παραλαβή του έργου και την ίδια μέρα συστάθηκε η επιτροπή για τη μόνιμη παραλαβή του έργου. 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER