Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 16:38

Επαφές Γρυπιώτη σε υπουργεία για τις καταστροφές σε Σκάλα και Ελος

Γράφτηκε από την
Επαφές Γρυπιώτη σε υπουργεία για τις καταστροφές σε Σκάλα και Ελος

Ο δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης είχε διαδοχικές επαφές στα υπουργεία Οικονομίας και Περιβάλλοντος, όπου ενημέρωσε για τις μεγάλες καταστροφές και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την Δευτέρα το πρωί τη Σκάλα και το Έλος Λακωνίας.

 

Στο υπουργείο Οικονομίας ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Ηλία Ξανθάκο και στη συνέχεια στο υπουργείο Περιβάλλοντος τον υποδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Γρυπιώτης τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για κρατική μέριμνα κι ενίσχυση, καθώς με τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους πληγέντες να αποκαταστήσουν πλήρως τις ζημιές που υπέστησαν με δική τους δαπάνη. Αναφορικά με τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα, σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες για να τονώσουν την αγοραστική κίνηση.

Τόσο ο υπουργός, όσο και ο γενικός γραμματέας, εξέφρασαν τη θλίψη τους για την πρωτόγνωρη καταστροφή που σημειώθηκε και γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες ανασυγκρότησης κι ανάκαμψης της πόλης της Σκάλας και των κατοίκων της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER