Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 20:58

Διμηνίτες πυροφύλακες στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Πυροφύλακες προτίθεται να προσλάβει για 2 μήνες ο Δήμος Μεσσήνης, για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Το θέμα αυτό -μαζί με άλλα 23 που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη- θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα.
Το Σώμα στην ίδια συνεδρίαση καλείται να αποδεχτεί την παραλαβή της οριστικής μελέτης αποχέτευσης και διάθεσης ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων για τις περιοχές Πεταλιδίου, Αχλαδοχωρίου (Καλαμάκι) και Καρποφόρας (Ριζόμυλος).
Αλλα θέματα αφορούν, μεταξύ άλλων: Την εξουσιοδότηση του δημάρχου από το Σώμα, για υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της ΕΕΤΑΑ. Την έγκριση της σύμβασης και του καταστατικού του δικτύου Ευρωπαϊκός Ομιλος Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) με την επωνυμία «Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων για Βιώσιμη Ανάπτυξη». Την εκλογή συμβούλων για το Σύνδεσμο Υδρευσης «Καπετάν Τέλος Αγρας». Τη χορήγηση άδειας τοποθέτησης εμποδίων ασφαλείας προ των καταστημάτων τραπεζών της πόλης της Μεσσήνης. Την εκδίκαση ένστασης του αναδόχου του έργου «Ανακατασκευή - πλακόστρωση οδοστρώματος και πεζοδρομίου της οδού 28ης Οκτωβρίου».