Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 19:19

Κατεδαφίζει ο δήμος ερείπιο στην Καίσαρη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κατεδαφίζει ο δήμος ερείπιο στην Καίσαρη

Κατεδαφίζεται από το Δήμο Καλαμάτας ο αυθαίρετος όροφος στο επικίνδυνο κτήριο της οδού Καίσαρη (μεταξύ των οδών Σπυροπούλου και Ταξιαρχών), ύστερα από απόφαση Επιτροπής της Πολεοδομίας. Ο συγκεκριμένος χώρος είχε γίνει εστία μόλυνσης, γιατί συγκεντρώνονταν ράκη και σκουπίδια από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος απεβίωσε. 

Για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτήριο της οδού Καίσαρη, είχαν διαμαρτυρηθεί δεκάδες περίοικοι, με υπογραφές τους προς το δήμο και το δήμαρχο οι περίοικοι. Είχαν ζητήσει από τις υπηρεσίες του δήμου να παρέμβουν και να το καθαρίσουν, ενώ είχαν καλέσει το δήμαρχο να δει από κοντά τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είχαν καταγράψει ότι από το 1986 η Διεύθυνση Πολεοδομίας είχε κρίνει το σπίτι επικίνδυνο και εστία μόλυνσης για τη δημόσια υγεία, ενώ και το 2005 το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας είχε αποστείλει στον εισαγγελέα Καλαμάτας με κοινοποίηση στο δήμο, όλα τα σχετικά έγγραφα για την επικινδυνότητα του κτηρίου. 

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # θίασος νομιμότητας 07-10-2015 23:36
1986,2005,2015 !
Πόσα χρόνια είναι δήμαρχος ο κ. Νίκας ή αλλιώς,τόσο σημαντικός ήταν ο ιδιοκτήτης του αυθαίρετου,ώστε ,όσο ζούσε να μή τολμά να τον ξεβολέψει κανείς αρμόδιος και να επιβάλλει τον νόμο ;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER