Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 20:06

Τα τέλη αποχέτευσης σε Αβραμιού και Λευκοχώρα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα τέλη αποχέτευσης σε Αβραμιού και Λευκοχώρα

Καθορίστηκαν από τη ΔΕΥΑ Μεσσήνης τα τιμολόγια σύνδεσης καθώς και το τέλος χρήσης υπονόμων - πάγιο για το αποχετευτικό δίκτυο Αβραμιού - Λευκοχώρας.

Με σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της επιχείρησης Κώστας Μπουρίκας ενημερώνει ότι το αποχετευτικό δίκτυο ολοκληρώνεται και το μηνιαίο πάγιο ανά υδρόμετρο θα είναι 2 ευρώ, ενώ το τέλος χρήσης υπονόμων θα είναι 0,25 ευρώ ανά κυβικό. Σχετικά με το τιμολόγιο για τη σύνδεση με την αποχέτευση, οι χρεώσεις θα είναι οι εξής: 1. Δαπάνη διακλάδωσης με το δίκτυο ακαθάρτων: 100 ευρώ ανά μέτρο διακλάδωσης με βάση το μισό του πλάτους του δρόμου. 2. Tέλος σύνδεσης με το δίκτυο ακαθάρτων:  

Tα πρώτα 100 m2 του ακινήτου με 2 ευρώ ανά m2. Από 100 m2 - 99999 m2 του ακινήτου με 4 ευρώ ανά m2. 3. Δαπάνη τοποθέτησης φρεατίου: 100 ευρώ ανά σύνδεση. Σε όλα τα παραπάνω επιβάλλεται ΦΠΑ 23%. 4. Τρόπος πληρωμής τέλους σύνδεσης αποχέτευσης: α) 10% προκαταβολή  και το υπόλοιπο σε 12 μηνιαίες ισόποσες άτοκες δόσεις. β) Με εφάπαξ πληρωμή γίνεται έκπτωση 20%. Σε περίπτωση καθυστέρησης στην πληρωμή των δόσεων χρεώνεται επιβάρυνση 1,5% ανά μήνα. 

Η σύνδεση με το δίκτυο αστικών λυμάτων είναι υποχρεωτική για τα ακίνητα, τα οποία βρίσκονται πλησίον αγωγού  αποχέτευσης. Σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης αρνείται να συμμορφωθεί με τα παραπάνω η ΔΕΥΑΜ προειδοποιεί ότι θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα και θα προβεί σε διακοπή της παροχής του νερού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER