Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 19:58

Λούνα παρκ ανακύκλωσης αύριο στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λούνα παρκ ανακύκλωσης αύριο στην Καλαμάτα 

Μια ψυχαγωγική και εκπαιδευτική δράση διοργανώνουν αύριο Παρασκευή ο Δήμος Καλαμάτας και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), σε συνεργασία με το τοπικό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. 

Εν τω μεταξύ σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση εργασίας μεταξύ ΕΕΑΑ και Δήμου Καλαμάτας στο Δημαρχείο, σχετικά με τα θέματα που αφορούν το έργο ανακύκλωσης συσκευασιών.

ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

Αύριο από τις 9.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Αριστομένους, απέναντι από το Δημαρχείο, θα λειτουργεί το λούνα παρκ της ανακύκλωσης. Στο πλαίσιό του οι μαθητές θα μετάσχουν σε παιχνίδια με περιβαλλοντική στόχευση. Στο χώρο θα υπάρχει και περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας, όπου θα προβάλλονται όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης -με έμφαση στην ανακύκλωση χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων.

Επίσης, την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, από τις 5 έως τις 10 το βράδυ, οι συνεργάτες της ΕΕΑΑ θα προτρέπουν τους μαθητές και τους πολίτες να ελέγξουν τις γνώσεις τους στη λειτουργία της ανακύκλωσης συσκευασιών στον μπλε κάδο. Οσοι μετάσχουν στο κουίζ της ανακύκλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER