Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 16:55

Διαβεβαιώσεις Ξαρχάκου για το δρόμο στο Βουλκάνο 

Γράφτηκε από τον

Το έργο βελτίωσης του δρόμου Κακοπέτρι έως διασταύρωση οδού Βαλύρας - Αρχαίας Μεσσήνης, στη Μονή Βουλκάνου, προϋπολογισμού 455.000 ευρώ, θα ολοκληρωθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Αυτό επεσήμανε στην "Ε" ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Ξαρχάκος, που χθες βρέθηκε στην Αθήνα και είχε επαφές στη Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Στόχος των επαφών του, που έγιναν με εντολή του δημάρχου Γιώργου Τσώνη, ήταν να προωθήσει διαδικαστικά και ουσιαστικά ζητήματα για την υλοποίηση των έργων που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" και το "Leader".

Ενα απ’ αυτά είναι και το πολύπαθο έργο του δρόμου στο Κακοπέτρι, για το οποίο απομένουν η ασφαλτόστρωση, η διαγράμμιση και τα στηθαία ασφαλείας.

Καλή είναι τελευταία και η πορεία, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, για τα έργα των δρόμων στο Βλάση και Αβραμιού - Δρακονέρι, το οποίο έχει καθυστερήσει λόγω του έργου της ύδρευσης. Ο κ. Ξαρχάκος είχε την ευκαιρία να προχωρήσει τις διαδικασίες έγκρισης υπογραφής σύμβασης για παρεμβάσεις του "Leader", όπως σε σχολικά κτήρια στην Αδριανή, τη Λογγά, το Καλαμάκι και στη Δημοτική Φιλαρμονική.

Γ.Σ.