Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 17:53

Υπογραφή συμβολαίων για το οικόπεδο του βιολογικού στο Πεταλίδι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Υπογραφή συμβολαίων για το οικόπεδο του βιολογικού στο Πεταλίδι

Τα συμβόλαια της δωρεάς ακινήτων της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου για την κατασκευή του βιολογικού του Πεταλιδίου και την επέκταση του νεκροταφείου της Καρποφόρας, υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης.

Η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου όπως είναι γνωστό έκανε δωρεά 5 αγροκτήματα στο Δήμο Μεσσήνης, για να κατασκευαστεί εκεί ο βιολογικός καθαρισμός Πεταλιδίου και να επεκταθεί το νεκροταφείο Καρποφόρας. Η αρχική δωρεά έγινε από την εταιρεία ΤΕΜΕΣ Α.Ε., 2 αγροτεμαχίων στην περιοχή Στενά ή Βατόχουνη στην Καρποφόρα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου, προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί ο βιολογικός καθαρισμός Πεταλιδίου. Τα αγροκτήματα είναι το ένα 2.527,61 τ.μ. και το άλλο 1.890,39 τ.μ. Μετά από πρόταση του Δήμου Μεσσήνης οι κληρονόμοι του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου δώρισαν στο δήμο άλλο ένα ακίνητο 3.297 τ.μ., που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, για τον ίδιο σκοπό. Επιπλέον, η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου πρότεινε να δωρίσει στο δήμο δύο ακόμη αγροτεμάχια 1.027,41 τ.μ. το ένα και 310,10 τ.μ. το άλλο, που βρίσκονται στη θέση "Αγιος Νικόλαος", προκειμένου να επεκταθεί το νεκροταφείο της Καρποφόρας. 

Θυμίζουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε αποδοχή της δωρεάς τον περασμένο Μάιο και εξουσιοδοτήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης για την υπογραφή των συμβολαίων δωρεάς. 

 Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER