Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 18:43

Εκπτωση 59,9% για επεξεργασία λυμάτων στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Εκπτωση 59,9% για επεξεργασία λυμάτων στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Σημαντική έκπτωση επιτεύχθηκε στον επαναληπτικό διαγωνισμό της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Τριφυλίας για το έργο «Λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Κυπαρισσίας».

Ετσι προσωρινός ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η εταιρεία «Φιλιππίδης Φίλιππος» με οικονομική προσφορά 54.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου με βάση τη μελέτη είναι 132.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός αρχικά είχε πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου όπου τότε η οικονομικότερη προσφορά ήταν αρκετά υψηλότερη και πιο κοντά στον προϋπολογισμό της μελέτης, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ να αποφασίσει ομόφωνα την μη έγκριση του πρακτικού της δημοπρασίας και ο διαγωνισμός να επαναληφθεί. Στον επαναληπτικό διαγωνισμό κατατέθηκαν προσφορές από 6 ενδιαφερόμενους με σημαντικές εκπτώσεις.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του προέδρου της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτη Γυφτάκη, ο οποίος επισήμανε ότι τόσο από τη δημοτική αρχή όσο και από το συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ και τον ίδιο γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζεται και το τελευταίο ευρώ του κάθε δημότη και να πιάνει τόπο.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER