Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 16:29

Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

Τις εορταστικές  εκδηλώσεις  για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα προετοιμάζει ο Δήμος Τριφυλίας απευθύνοντας κάλεσμα σε θεατρικές ομάδες , συλλόγους , χορευτικά και μουσικά σχήματα να συμμετέχουν σε αυτές παρουσιάζοντας το πρόγραμμα τους σε μια ανοικτή σκηνή. Μάλιστα τις τρίτες πρώτες συμμετοχές που θα διακριθούν τις περιμένει χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει  «Ο Δήμος Τριφυλίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης  των Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων  περιόδου 12  Δεκεμβρίου 2015 έως 6 Ιανουαρίου 2016, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό ενός καλλιτεχνικού προγράμματος και ποικίλλων δράσεων, που θα μετατρέψουν το Δήμο μας σε μαγικό  γιορτινό χώρο, που θα διασκεδάσει τους κατοίκους του και θα προσελκύσει επισκέπτες. Για το σκοπό αυτό και σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, καλούμε να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας,  θεατρικές ομάδες , σύλλογοι με χορευτικά συγκροτήματα- παραδοσιακής και μοντέρνας μουσικής  και μουσικά σχήματα, τα οποία θα  επιθυμούσαν  να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε μια ανοιχτή σκηνή που θα υπάρχει για την  χριστουγεννιάτικη  γιορτή. Οι τρεις πρώτες συμμετοχές που θα διακριθούν θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο ποσού 500,00 ευρώ. Παρέχεται η δυνατότητα διαμονής των αποστολών σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Δήμο μας – κατόπιν έγκαιρου προγραμματισμού – με το συμβολικό κόστος των 10,00 ευρώ ανά άτομο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής τους, συνοδευόμενες από σύντομα βιογραφικά σημειώματα, θα υποβάλλονται στο Γραφείο Δημοσίων  Σχέσεων και Επικοινωνίας, στις Φωτεινή Στυλιανού  και Φωτεινή Λυμπεροπούλου  με mail  ή fax , μέχρι 30 Νοεμβρίου 2015.»

 

 

Κ.Μπ.