Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 19:36

Δεν κλείνει το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δεν κλείνει το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Δεν θα κλείσει το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας κατά τη μεταστέγασή του στο νέο σύγχρονο κτήριό του. Την επιλογή αυτή της δημοτικής αρχής επεσήμανε χθες ο δήμαρχος Π. Νίκας, σε συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, «με τη λήψη των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας και με φροντίδα ώστε να μην υπάρχει όχληση, η αποξήλωση των λυομένων, δωρεάς της ολλανδικής κυβερνήσεως, θα πραγματοποιηθεί ενώ το σχολείο θα λειτουργεί στο νέο διδακτήριό του. Δύο ημέρες πριν τη μεταφορά, που θα γίνει περί τα μέσα Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του χώρου από το δήμαρχο και στελέχη του δήμου, μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να πιστοποιηθεί ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα».

Να αναφέρουμε ότι υπήρξε πρόταση εκ μέρους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Διδασκόντων για αναστολή λειτουργίας του 8ου Δημοτικού Σχολείου επί 2 εβδομάδες, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER