Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 19:35

"KALAMATA:21": Δεύτερος κύκλος διαβούλευσης για την πολιτιστική στρατηγική 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"KALAMATA:21": Δεύτερος κύκλος διαβούλευσης για την πολιτιστική στρατηγική 

Το 2ο κύκλο δημόσιας διαβούλευσης για τη δημιουργία της δεκαετούς Πολιτιστικής Στρατηγικής της Καλαμάτας ξεκίνησε το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21. 

Η «Καλλιτεχνική παραγωγή» με συντονιστή το Λεωνίδα Παπαδόπουλο, επιδιώκει να γίνει πόλος έλξης και σημείο συνάντησης καλλιτεχνών της πόλης μας, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Η ομάδα εργασίας «Ευπαθείς κοινωνικά ομάδες», με συντονιστή το Γιώργο Λαζαρίδη, επιδιώκει να πραγματοποιήσει καμπάνια ευαισθητοποίησης των ελεύθερων επαγγελματιών και καταστηματαρχών της πόλης έτσι ώστε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις προσβασιμότητας για τα ΑμεΑ στις επιχειρήσεις τους. Η ομάδα εργασίας «Ταυτότητα τόπου» έκανε την πρώτη της επανένωση με γενικό συντονιστή τον Αντρέα Ζαγάκο και με πολλές νέες εγγραφές. Από το εργαστήριο «Και τώρα τι; Από τη θεωρία στην πράξη» προέκυψαν 3 νέα πρότζεκτ: επανασχεδιασμός των επετειακών εκδηλώσεων, με συντονιστή τον κύριο Ανδρέα Ζαγάκο, πολιτισμός της καθημερινότητας με συντονίστρια την Λέττα Πετρουλάκη και εναλλακτικός τουρισμός με συντονιστή τον Παναγιώτη Ανδριανόπουλο. 

Οι ημέρες και ώρες συναντήσεων είναι οι εξής: "Καλλιτεχνική παραγωγή" Τρίτη: 6 - 8 μ.μ. Πνευματικό Κέντρο (χώρος ομάδων εργασίας), "Ευπαθείς κοινωνικά ομάδες" Τετάρτη: 5 - 7 μ.μ. Πνευματικό Κέντρο (χώρος ομάδων εργασίας), "Ταυτότητα τόπου" Τετάρτη: 6 - 8 μ.μ. Πνευματικό Κέντρο (αίθριο Λαϊκής Βιβλιοθήκης). Οι εγγραφές στις ομάδες εργασίας συνεχίζονται και μπορεί κανείς να καλέσει στο: 27211 81030 καθώς και να μπει στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/tGLCzE

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER