Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 19:19

Ξεκινά η διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ξεκινά η διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Τριφυλίας

Ξεκινά από σήμερα στο Δήμο Τριφυλίας η περίοδος διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2019, η οποία και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, καθώς θα ολοκληρωθεί στις 27 του μηνός. 

Ο Δήμος Τριφυλίας, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της Α΄ Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 (Στρατηγικός Σχεδιασμός), καλεί τους δημότες και τους φορείς του δήμου να συμμετάσχουν στο Στρατηγικό Σχεδιασμό του δήμου και να συνδράμουν ενεργά, διατυπώνοντας τις απόψεις τους και να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του δήμου και των υπηρεσιών του. 

Η διαδικασία διαβούλευσης διαρκεί -σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις- τουλάχιστον δύο εβδομάδες και πραγματοποιείται με την κατάθεση προτάσεων από όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και τους πολίτες του δήμου.

Η διαβούλευση μπορεί να πραγματοποιηθεί με έγγραφη κατάθεση των προτάσεων ή και μέσα από την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που έχει συνταχθεί για το σκοπό αυτό και έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου,  www.dimostrifylias.gr”. Οι έγγραφες εισηγήσεις του ερωτηματολογίου ή οι έντυπες απαντήσεις, θα κατατίθενται στα Κ.Ε.Π. του δήμου και στο Αυτοτελές Γραφείου Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, ή θα αποστέλλονται με e-mail στη διεύθυνση dimtrifylias@gmail.com.

Το σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας, www.dimostrifylias.gr", με την ένδειξη « Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δήμου Τριφυλίας». 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER