Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 08:24

Παράταση για το Κτηματολόγιο 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παράταση για το Κτηματολόγιο 

 Παρατείνεται η υποβολή δηλώσεων κτηματογράφησης έως τις 28 Δεκεμβρίου για τους κατοίκους εσωτερικού και έως τις 17 Φεβρουαρίου 2016 για τους κατοίκους του εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο: Αυτό αναφέρει έγγραφο του Εθνικού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης Α.Ε., που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Καλαμάτας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας "www.ktimatologio.gr". 

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) στις οποίες πραγματοποιείται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας είναι για το Δήμο Καλαμάτας στο Ελαιοχώρι και τη Μικρομάνη και για το Δήμο Μεσσήνης στο Καρτερόλι, το Μαυρομάτι Παμίσου και την Πιπερίτσα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθύνεται στη Διεύθυνση Αρμοδίου Γραφείου Κτηματογράφησης: Δυτικό Εμπορικό Κέντρο (Αγία Τριάδα) - Καταστήματα 10 & 11, Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα, τηλ. 27210 62766, καθημερινά 8.30 π.μ. - 4.30 μ.μ. και κάθε Τετάρτη 8.30 π.μ. - 8.30 μ.μ. Επίσης για πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί το site "www.ktimatologio.gr" ή να καλέσει την ΕΚΧΑ Α.Ε. στο 210 6505600.

Επίσης, στο κάτω αριστερά τμήμα της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας υπάρχει αναρτημένο εικονίδιο, για απευθείας πρόσβαση στην ιστοσελίδα "www.ktimatologio.gr".

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER