Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 19:29

Απόφαση για ενοικίαση του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απόφαση για ενοικίαση του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας 

Την εκκίνηση της διαδικασίας ώστε να προχωρήσουν σε ενοικίαση του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, χωρίς να λείπουν οι ενστάσεις τόσο για την σημερινή του εικόνα, καθώς έχει κατεδαφιστεί μεγάλος μέρος των εγκαταστάσεων του, όσο και για τη νομική εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τους πρώην ενοικιαστές του.

Σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ευστάθιου Ανδρινόπουλου για το αν είναι έτοιμο να ενοικιαστεί και αν όχι πόσα χρήματα θα απαιτηθούν, ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας απάντησε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται η μελέτη για τις βασικές υποδομές που πρέπει να αναλάβει ο δήμος σχετικά με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση του κτηρίου. Από εκεί και πέρα, όπως είπε, τα κονδύλια που θα απαιτηθούν για την διαμόρφωσή του θα αποσβεστούν από τα ενοίκια. Συμπλήρωσε πως η νομική σύμβουλος του δήμου έχει πάρει όλο το φάκελο με τις υποχρεώσεις των πρώην ενοικιαστών και τις οφειλές τους.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Επαμεινώνδας Βουδούρης ρώτησε αν μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις οφειλές των πρώην ενοικιαστών προς το δήμο, η οποία ήταν και εκτελεστή, έχει ασκηθεί έφεση και έχει ζητηθεί αναστολή της απόφασης. Κάτι για το οποίο ο δήμαρχος απάντησε ότι στο δήμο δεν έχει έρθει κανένα τέτοιο έγγραφο. Στην συνέχεια ο κ. Βουδούρης επισήμανε ότι η νέα μίσθωση έπρεπε να είχε γίνει. Στο θέμα του Τουριστικού επισήμανε ότι υπάρχει ζήτημα, υπάρχει σκάνδαλο. Αναμένουμε, όπως είπε, πως θα προχωρήσει η διαδικασία και θα τα πούμε αυτά στην συνέχεια όταν είναι ώριμη η κατάσταση, ενώ υπογράμμισε ότι οι οφειλές που κάνει να εισπράξει ο δήμος δεν υπερβαίνουν τα 265.000 ευρώ.

Για αξιοθρήνητη κατάσταση έκανε λόγο ο Σαράντος Κούκουμης, επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας, ενώ ο αντιπρόεδρος του σώματος Δημήτρης Κουτσούλης υπογράμμισε πως είναι μια φοβερή πληγή και τα ερωτήματα πολλά στους πολίτες. Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος τόνισε πως η σημερινή του εικόνα δεν είναι καλή αλλά έπρεπε να γίνει, καθώς υπήρχαν αυθαίρετες προσθήκες και έτσι δεν μπορούσε να ενοικιαστεί.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER