Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 14:01

Ζητούν επέκταση των αστικών δρομολογίων στη Μικ. Μαντίνεια 

Γράφτηκε από την
Ζητούν επέκταση των αστικών δρομολογίων στη Μικ. Μαντίνεια 

Συνάντηση σχετικά με την πιθανότητα επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας έως τη Μικρή Μαντίνεια, είχαν με το δήμαρχο Καλαμάτας, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μικρής Μαντίνειας Στέλιος Λιακέας και Βέργας Παναγιώτης Χειλάς, καθώς και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρής Μαντίνειας Εφη Καμπουγέρη.

Εθεσαν το θέμα κάλυψης με αστική συγκοινωνία των περιοχών τους, δηλώνοντας ότι δεν εξυπηρετούνται με την υπάρχουσα συγκοινωνιακή κάλυψη.

Ο κ. Νίκας τους ζήτησε να συζητήσουν με το Αστικό ΚΤΕΛ για τη δυνατότητα που έχει να τους εξυπηρετήσει και για την πιθανή συχνότητα των δρομολογίων, αλλά και με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ υπάρχει και η παράμετρος της εξυπηρέτησης της περιοχής μέχρι τις Κιτριές. Θα πρέπει, επίσης, να συζητήσουν και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σχετικά με το εάν προτίθεται να επεκτείνει την αστική περιοχή στις παραπάνω περιοχές, κάτι που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την κάλυψή τους από αστική συγκοινωνία. Ο δήμαρχος είπε πως ο δήμος δεν έχει αντίρρηση σχετικά με την προοπτική επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας στις περιοχές τους.

 


NEWSLETTER